Connect with us

Muzica si film

A murit Helen McCrory, vedeta serialului „Peaky Blinders”

Published

on

Actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul „Peaky Blinders” şi trei filme din seria „Harry Potter”, a murit la vârsta de 52 de ani, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damian Lewis.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a scris: „Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor”. „A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre”, a adăugat soţul artistei.         
Helen McCrory s-a născut la Londra, dintr-o mamă galeză şi un tată scoţian. A studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra, pentru a studia actoria la Centrul de arte dramatice, scrie Agerpres.
După ce a debutat în cinematografie, cu un mic rol în filmul „Interviu cu un vampir”, la câţiva ani după ce începuse să îşi construiască o carieră în televiziune, Helen McCrory a devenit celebră, după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter”.       
Actriţa, care a jucat şi în „Skyfall” (2012), un film din franciza „James Bond”, s-a evidenţiat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby, din serialul de mare succes „Peaky Blinders”, care prezintă aventurile unei familii de infractori din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.
Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii – o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007. 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: