Connect with us

Evenimente

A murit Muhammad Ali

Ali suferea de maladia Parkinson de peste trei deceni

Published

on

Muhammad Ali, considerat de mulţi cel mai mare boxer din toate timpurile, s-a stins din viaţă la 74 de ani. Informaţia a fost confirmată de un membru al familiei, anunţă bbc.com.

Fostul pugilist fusese spitalizat zilele trecute din cauza unei probleme respiratorii, a anunţat purtătorul de cuvânt al familiei, Bob Gunnell, însă tot el precizase că că Ali este într-o stare destul de bună şi că va rămâne puţin timp în spital.

Ali suferea de maladia Parkinson de peste trei deceni şi în ultimii ani a avut foarte puţine apariţii în public. Ultima sa apariţie data din luna aprilie, când fostul boxer a participat la o gală în Arizona.

Muhammad Ali, care locuia în Phoenix (Arizona) a avut probleme cardiace în ultimii ani şi a fost internat în decembrie 2014 deoarece ar fi avut pneumonie, însă atunci medicii au constatat şi că suferise o infecţie urinară, pentru care a fost tratat şi în ianuarie 2015.

Fostul campion mondial la categoria grea s-a retras din activitatea sportivă în 1981, cu un palmares de 56 de victorii şi cinci înfrângeri.

 

sursa text: digisport.ro

 

sursa foto: www.entrepello.com

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: