Connect with us

Regional

Accident cu ambulanța SMURD

Șoferul de pe ambulanță suspendat.

Published

on

În zona cartierului  Găvana, din municipiul Pitești, un echipaj SMURD Argeș, de terapie intensivă mobilă a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul neplăcut s-a produs într-un sens giratoriu unde echipajul TIM care mergea la o intervenţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite a redus viteza pentru a se asigura, însă a fost lovit din spate de către o şoferiţă care iniţial a oprit pentru a acorda prioritate echipajului aflat în misiune dar apoi a demarat şi a intrat în ambulanţă.
Cu toate că ambulanţa SMURD a fost lovită în partea laterală stânga spate şi va rămâne indisponibilă din cauza daunelor, ancheta poliţiei spune că vinovat este şoferul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgentă Argeș, care a intrat în sensul giratoriu fără să se asigure, asta deşi avea toate semnalele pornite şi a redus viteza până la 8km pe oră.

Poliţiştii piteșteni de la rutieră, i-au suspendat şoferului de pe ambulanţa TIM permisul pentru o perioadă de 60 de zile şi l-au sancţionat cu o amendă de 750 RON.

%d blogeri au apreciat: