Connect with us

Info Trafic

Accident grav pe DN1

Şase persoane, între care trei minori, au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 1A.

Published

on

Şase persoane, între care trei minori, au fost transportate ieri la spital pentru îngrijiri medicale, după ce un microbuz care circula pe DN 1A, între Ploieşti şi Braşov, în zona localităţii prahovene Lipăneşti, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Echipajele de ambulanţă sosite la faţa locului au evaluat cele 12 persoane care se aflau în microbuz la momentul impactului, şase dintre acestea fiind transportate ulterior la spital cu diverse leziuni.

Între răniţi s-au aflat şi trei minori, respectiv două fete de 16 ani, cu traumatisme cranio-cerebrale, care însă nu le pun viaţa în pericol, şi un băiat de 14 ani, cu o contuzie la gambă.

Cinci dintre cele şase victime au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar băiatul de 14 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Conform primelor cercetări, şoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, ieşind în afara părţii carosabile.

ULTIMA ORĂ

National9 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional11 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional12 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional12 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional12 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional12 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National17 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON