DE ACTUALITATE

Accident intre 3 masini si o caruta

Ion C., de 53 de ani, din comuna Dioşti, a condus în această dimineață, pe DN 6, în localitatea Cârcea, dinspre  Leu spre Craiova, şi  nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism, condus în faţa sa de Dorel C., de 43 de ani, din comuna Leu, pe care l-a lovit și l-a proiectat într-un vehicul cu tracţiune animală, nesemnalizat  corespunzător.
Căruța condusă de Mircea O., de 65 de ani, din comuna Cîrcea, a pătruns în DN 6, ieşind de pe strada Pescarului, fără a respecta  semnificaţia indicatorului Oprire.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Mircea O. si a lui Ion C.
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul vehiculului cu tracţiune animală Mircea O. a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorii auto purtau centurile de siguranţă, în auto nu au  fost depistate detectoare radar, iar accidental nu s-a produs din cauza factorului drum. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

%d blogeri au apreciat: