Connect with us

Info Trafic

Accident intre doua autotrenuri pe DN7!

Circulaţia auto este îngreunată între localităţile Piteşti şi Râmnicu Vălcea.

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anuntă că, in aceasta dimineata (ora 07:30), din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri, circulaţia auto este îngreunată pe DN7, la kilometrul 145, între localităţile Piteşti şi Râmnicu Vălcea, pe raza localităţii Cotmeana. Precizăm că, din cauza acidentului şi a numărului în creştere de autovehicule, este posibil să se formeze coloane de autovehicule în ambele sensuri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting) referitoare la ceaţa care a redus vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

 

%d