Connect with us

Evenimente

Accident mortal la Bucovat!

O persoană a decedat astazi, iar alte două au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Published

on

În această dimineață,  în jurul orei 10.15, pe DJ552, în afara localității Bucovăţ, s-a produs un accident de circulație în urma căruia o persoană a decedat iar alte două au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din prinele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că D. SORIN, 20 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, spre Craiova, parţial pe sensul opus de circulație, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens invers, tot parţial pe sensul opus, de N. VALENTINA, 27 de ani, din Craiova.
În urma impactului deosebit de puternic,  R. PETRE, 63 de ani, din comuna Unirea, pasager pe scaunul din dreapta faţă al primului autoturism a decedat, iar conducătorul primului autoturism a fosr rănit grav, totodată, R. FLORIN, 27 de ani, pasager în primul autoturism a fost rănit ușor.
Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care sa produs acest accident rutier, totodată fiind întcmit și un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.