Connect with us

National

Adjunctul Poliției Capitalei – cercetat disciplinar, după o petrecere în Centrul Vechi

Published

on

Polițiștii și jandarmii din Capitală au depistat un grup de 27 de persoane, aflate, vineri seara, la un restaurant din Centrul Vechi. Printre ele se afla și adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, dar și o persoană, care ar fi trebuit să fie în carantină, în Călărași.

Polițiștii au controlat mai multe localuri, pentru a verifica dacă acestea respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național. În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate peste 4.124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 760.280 de lei .

Printre cei amendați se numără și adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care, în prezent, este cercetat disciplinar de superiori. Potrivit unui comunicat dat de Poliția Română, „conducerea a analizat situația înregistrată, în urma constatării polițiștilor din cadrul Poliției Capitalei, la un restaurant din Centrul Vechi, unde au fost depistate, în interior, 27 de persoane, printre care și un ofițer de poliție, cu funcție de conducere, din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București”.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: