Connect with us

National

Admitere liceu. Edu.ro va comunica rezultatele repartizării computerizate

Anunţ de ultimă oră

Published

on

Admiterea la liceu în 2018 intră azi în linie dreaptă. Absolvenții claselor a VIII-a află luni la ce licee au fost repartizați după ce au susținut luna trecută examenele din cadrul Evaluării Naționale. Repartizarea este computerizată și s-a ținut seama de rezultatele la evaluarea națională 2018 și de opțiunile pe care elevii, împreună cu părinții, le-au completat în fișa de înscriere la liceu. Este de așteptat ca mediile cu care se intră la liceul anul aceasta să fie ceva mai mici decât cele de anul trecut.

Ministerul Educației anunță că rezultatele la admiterea în liceu și ale repartizării computerizate vor fi anunțate la ora 16.00. 

Astăzi, la ora 16:00, pe admitere.edu.ro,  publicăm rezultatele repartizării computerizate a absolvenților de clasa a VIII-a în învățământul liceal de stat (anul școlar 2018- 2019)”, se arată într-o postare pe contul de Facebook  al instituției.

Un anunț similar făcuse MEN și la admiterea de anul trecut, dar rezultatele au venit, totuși, ceva mai devreme de ora 16:00.