Connect with us

Muzica si film

”Afacerea” Delon: Un nou episod din razboiul izbucnit în familia legendarului actor francez

Published

on

Un nou episod a avut loc în „războiul” izbucnit în mijlocul familiei celebrului actor francez, Alain Delon, scrie Agerpres. Fiica sa, Anouchka, a anunțat, duminică, că a vrut să-şi ducă tatăl în Elveţia, pentru un „tratament medical”, negând motivele fiscal, de care o acuză fratele ei mai mare, Anthony, împotriva căruia spune că a depus o plângere.

„Sunt fiica tatălui meu, nu sunt fiica unui portofel”, s-a apărat Anouchka Delon, într-un interviu acordat postului de televiziune TF1, în prima ei intervenţie publică, de când a izbucnit acest război familial, la mijlocul săptămânii trecute.

Vineri, fratele ei mai mare, Anthony, i-a reproşat că voia să îl ducă pe tatăl lor în Elveţia (unde Alain Delon francez are rezidenţa administrative), pentru a evita „o enormă taxă post-mortem”, în condiţiile în care legendarul actor, în vârstă de 88 de ani, doreşte să îşi petreacă ultimii ani din viaţă în reşedinţa sa, din Douchy-Montcourbon, la sud de Paris.

Cu o zi înainte, el își acuzase sora că își manipulează tatăl, a cărui stare de sănătate a intrat în declin, după un accident vascular cerebral (AVC), suferit în 2019.

„El se tratează în Elveţia pentru bolile sale”, a explicat Anouchka Delon. „Singurul motiv pentru care am vrut ca el să vină în Elveţia a fost ca să poată fi tratat”, s-a apărat ea. Un control medical a fost programat pentru luna august, „dar fratele meu s-a opus cu vehemenţă”, a spus ea.

Alain Delon „urmează un tratament, care este vital pentru el, şi, împotriva sfatului medicilor, a decis să îl întrerupă. Eu nu am fost de acord, nu am putut face nimic şi este indecent ca această situaţie să fie prezentată ca un exil fiscal, să se vorbească despre bani”, a mai declarat Anouchka Delon, care va depune o plângere împotriva fratelui ei mai mare.