Connect with us

Alegeri 2024

AGENDA ELECTORALĂ – 12 mai – PE, ora 13.00

Published

on

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Brăila, că decizia de a avea o listă comună de candidaţi cu PNL pentru europarlamentare a fost luată având în vedere nevoia de a avea în continuare o stabilitate politică şi o voce comună la Bruxelles. Marcel Ciolacu:


A consemnat corespondentul RRA, Gina Bahor.

Partidul REPER are candidați atât la alegerile locale cît și la cele europarlamentare din 9 iunie. Co-președintele formaţiunii, Dragoş Pâslaru, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European vorbește despre miza acestor alegeri:


Declaraţie consemnată de Petruţa Obrejan de la RRA.

Iuliu Winkler, eurodeputat, candidat pentru un nou mandat din partea UDMR, a vorbit despre obiectivele pe care va continua să le urmărească în Parlamentul European. Este vorba de o reglementare-cadru în Uniunea Europeană pentru minoritățile naționale și de bani mai mulți pentru agricultură și pentru dezvoltarea regională:


Declarație consemnată de Alina Stănuţă de la RRA.

Alianța Dreapta Unită formată din USR, PMP și Forța Dreptei susține integrarea deplină a țării noastre în Uniunea Europeană, afirmă eurodeputatul Eugen Tomac, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European. El a vorbit despre beneficiile integrării în Uniune:


A consemnat Petruţa Dinu de la RRA.

Candidații Alianței AUR apără valorile inițiale pe baza cărora a fost constituită Uniunea Europeană și luptă împotriva ideilor greșite promovate de actualii lideri ai Uniunii. Declarația aparține lui Claudiu Târziu, numărul doi pe lista Alianței AUR pentru Parlamentul European:


Declarație consemnată de Cătălin Purcaru de la RRA.