Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 13 mai – Alegeri locale

Published

on

Candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, a fost la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu echipa,  în cartierul Craiovița Nouă. Unul dintre subiectele discutate cu oamenii de aici a fost starea actuală a cinematografului Craiovița Nouă, clădire administrată în momentul de față de Primăria Craiova. Pentru că fostul cinematograf a fost transformat în sală de jocuri de noroc și fast fooduri,  oamenii cer ca acesta să fie reabilitat. De aceea, PNL Craiova are în plan transformarea cinematografului în Palatul Copiilor Craiovița Nouă. Aici se vor organiza cluburi de pictură, dans, limbi străine, muzică, astfel încât copiii din zonă să aibă unde să își petreacă în mod plăcut și constructiv timpul liber. Totodată, acesta va cuprinde o sală multifuncțională capabilă să găzduiască concerte, proiecții, spectacole.


Candidații Alianței pentru Unirea Românilor – AUR – la Consiliul Județean Dolj au început campania electorală în județ, ieri (duminică), în comuna Sadova. Candidatul la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, Ringo Dămureanu, a declarat la finalul acestei vizitei electorale,  cităm: ”Am început această campanie electorală în comuna cu cele mai dificile probleme economice și sociale, a doua ca mărime din județul Dolj, pentru că AUR are priceperea și determinarea să le rezolve și să aducă pace socială și bunăstare locuitorilor comunei Sadova și doljenilor, în general” – am încheiat citatul.


Autoritățile au luat toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a procesului electoral din 9 iunie, dă asigurări președintele Autorității Electorale Permanente Toni Greblă. Într -o intervenție la Radio România, el a precizat că cetățenii pot fi pe deplin convinși că votul lor va fi respectat și se vă regăsi în rezultatul final al alegerilor locale și europarlamentare :

Toni Greblă -președintele Autorității Electorale Permanente

Sursă text: Agendă electorală – alegeri locale – luni 13 mai – ora 17.00 Sursă foto: Alin Cîrțînă, Radio Oltenia Craiova