Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 18 mai – Alegeri europene

Published

on

Georgiana Teodorescu, care candidează pe lista Alianței AUR pentru Parlamentul European, atrage atenția că România este a șasea țară în Uniunea Europeană și trebuie să aibă un loc respectat şi la egalitate cu celelalte țări europene:

Declarație consemnată de Alina Stănuţă.

***

Alegerile pentru Parlamentul European, din 9 iunie, sunt deosebit de importante, deoarece Uniunea Europeană se va schimba și se va adapta noilor provocări. Declaraţia aparţine lui Vasile Dîncu, candidat pe lista Alianţei Electorale PSD PNL. El a dat ca exemplu înfiinţarea unei noi funcţii de Comisar european pentru apărare:


Declaraţie consemnată de Claudiu Pădurean.

***

Partidul REPER va propune la alegerile pentru Parlamentul European o listă de candidați în care se vor regăsi, în egală măsură, bărbați și femei, susţine Dacian Cioloş, candidat pentru un nou mandat de eurodeputat. Pe listă se găsesc și membri ai Parlamentului României, dar și nume noi în politică, a mai spus Dacian Cioloș:

A consemnat Amalia Bojescu.

Violeta Alexandru, candidat la alegerile europarlamentare, atrage atenţia că din cauza birocraţiei, ţara noastră nu atrage suficiente fonduri europene. Ea a subliniat că unul din scopurile candidaţilor Alianţei Dreapta Unită este acela de a diminua această birocraţie:


Declaraţie consemnată de Răzvan Stoichițoiu.

***

Candidatul UDMR pentru un nou mandat de europarlamentar, Lorant Vincsze consideră că politica de subvenții pentru agricultură ar trebui să continue la Bruxelles, nu doar pentru importurile din Ucraina, ci și pentru fermieri. El susține că, astfel, se asigură o securitate alimentară mai solidă în Europa:


A consemnat Alexandra Cristea.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON