Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 18 mai – Alegeri locale

Published

on

Candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, continuă investițiile masive în domeniul sanitar din oraș. După ce toate spitalele existente au fost aduse la cele mai înalte standarde de infrastructură, servicii și personal, după ce administrația PSD din Craiova a reușit să construiască primul spital după Revoluție din România, urmează un Spital de Pediatrie, care să vină în întâmpinarea nevoilor celor mici. Documentația a fost deja realizată, iar noua unitate spitalicească va avea șapte etaje cu saloane pentru pacienți, săli de operație sau de recuperare, unde copiii să fie tratați în cele mai bune condiții, dar și un imens loc de joacă.

***

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, este prezent astăzi, în Olt. El participă la acțiuni de campanie electorală în localitățile Priseaca, Brâncoveni, Iancu Jianu, Cungrea, Făgețelu și Bărăști. Prezent în Bănie, în urmă cu câteva zile, pentru lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită la funcțiile de primar al Craiovei și președinte al Consiliului Județean Dolj, Emilia Neagu și Cezar Drăgoescu, Ludovic Orban a declarat că alegerile locale din iunie trebuie să vină cu o schimbare:

***

Alianța pentru Unirea Românilor – AUR – desfășoară astăzi, 18 mai, un eveniment electoral în centrul municipilui Râmnicu Vâlcea (la Ceas). Sunt discuții libere ale candidaților AUR Vâlcea și ale președintelui formațiunii, George Simion, cu locuitorii orașului, despre schimbarea pe care și-o doresc pentru comunitate.

***

Candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșc,a a avut întâlniri cu specialiști în domeniul biodiversității și mediului cu care a discutat măsurile care trebuie luate pentru a combate schimbările climatice și deșertificarea, care amenință teritoriul. PNL propune un program ambițios de administrație locală care să abordeze aceste probleme majore și să aducă beneficii durabile comunității. Unul dintre pilonii acestui program este proiectul de împădurire extinsă a terenurilor, cu scopul de a proteja solul, a reduce eroziunea și a crea noi habitate pentru biodiversitatea locală. Implementarea eficientă a acestor proiecte va fi în strânsă colaborare cu comunitatea și cu fermierii noștri, a explicat candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON