Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 19 mai – Alegeri locale

Published

on

Candidații Alianței Dreapta Unită la funcțiile de primar al Craiovei și președinte al Consiliului Județean Dolj sunt Emilia Neagu și Cezar Drăgoescu. Prezent în Bănie, la lansarea acestora, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a declarat că Doljul are nevoie de câteva investiții majore care să îl scoată din izolare:

***

Candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca și-a prezentat proiectul de dezvoltare a județului în cadrul unei întâlniri cu oamenii de afaceri. El a afirmat că atragerea de fonduri europene este una dintre principalele resurse de dezvoltare a județului. Nicușor Roșca a prezentat strategia PNL de creștere a gradului de absorbție a fondurilor europene, în special de către comune. Proiectul PNL are prevederi conform cărora Consiliul Județean urmează să sprijine toate comunele pentru a depune proiecte necesare dezvoltării comunităților, a mai spus Nicușor Roșca.

***

Candidatul PSD pentru un nou mandat la presedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a declarat ca obiectivul din acest an al investiţiei de la Aeroportul Internaţional Craiova este finalizarea construcţiei noului terminal:


Cosmin Vasile mai susține că județul are nevoie, în continuare, de proiecte care să atragă vizitatori. El pune accentul pe  proiectul care vizează traseul cicloturistic EuroVelo 6, ce va trece și prin Dolj, pe o lungime de 176 de kilometri, prin nu mai puțin de 19 localități. Amenajarea acestuia este în derulare și, în curând, iubitorii de sport și de natură vor putea să se bucure de peisajele superbe ale Doljului, practicând sportul preferat.