Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 22 mai – Alegeri locale

Published

on

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, alături de întreaga echipă de consilieri județeni, a întocmit un program administrativ solid și pragmatic pentru dezvoltarea județului. Principalele priorități sunt reprezentate de atragerea fondurilor europene, susținerea administrațiilor locale cu specialiști în întocmirea proiectelor de finanțare, dar și de dezvoltarea infrastructurii. Nu va fi neglijată nici dezvoltarea infrastructurii din unitățile de învățământ doljene. Este nevoie de o investiție susținută în sistem, copiii sunt viitorul acestei țări, a spus Nicușor Roșca.

***

Unul dintre obiectivele candidatului PSD la funcția de primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, actualul primar, este continuarea regenerării urbane în zona centrală a orașului, prin extinderea părculețului din vecinătatea Bisericii „Madona Dudu”, pentru care au început procedurile de achiziționare a terenului, dar și prin reamenajarea Pieței „Mihai Viteazul“ și a Căii Unirii, până la cofetăria Minerva. Aici vor fi restaurate bisericile „Sfântul Ilie” și „Sfânta Treime”, spre acest ultim obiectiv urmând să se extindă Piața „Mihai Viteazul“. Totodată, spațiul verde va fi regândit și vor fi renovate fântânile arteziene din piețele „Mihai Viteazul“ și din zona Doljana.

***

Mai multă administrație, mai puțină politică , este deviza candidatului independent la funcția de primar al Craiovei, Elena Oancea. Printre coordonatele programului său electoral sunt transparență și guvernare responsabilă, consolidarea dialogului între administrație și comunitate, dezvoltarea economică a orașului și implicit crearea locurilor de muncă prin revitalizarea zonelor industriale, atragerea de investiții și sprijinirea antreprenoriatului.

***

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al Craiovei este Emilia Neagu.  În programul său electoral, reducerea birocrației este un obiectiv de bază:

A consemnat Claudiu Vasile, Radio Craiova.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON