Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 24 mai – Alegeri locale

Published

on

Un nou muzeu va lua naștere în Craiova, după cum a anunțat candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu. Casa Rusănescu, cunoscută în prezent drept Casa Căsătoriilor, va fi complet restaurată de primărie și transformată în sediu pentru viitorul Muzeu al Craiovei. Cu 11 secțiuni permanente, dar și spații pentru expoziții temporare, instituția va prezenta cele mai importante perioade din istoria orașului. Vizitatorii vor putea descoperi, cu ajutorul exponatelor, dar și prin animații 3D, aspecte din preistorie, perioada medievală, perioada haiducilor, din perioada Craiovei interbelice sau din perioada contemporană.

***

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj este Cezar Drăgoescu. El a vorbit despre ce înseamnă votul util:  

***

Stoparea corupției și creșterea transperenței în administrația locală, investiții în reabilitarea energetică pentru clădirile publice și rezidențiale, revitalizarea spațiilor urbane și reducerea cheltuielilor administrative, sunt doar câteva dintre cele 10 obiective ale candidatului Iulian Florin Puican, pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, din partea Partidului ACUM.  Un alt capitol din proiectul său electoral îl constituie economia locală sustenabilă, pentru care candidatul acestei formațiuni politice își dorește „reducerea birocrației pentru obținerea de avize și autorizații, promovarea afacerilor locale, asistență și consultanță pentru micile afaceri de familie”.

***

Candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, împreună cu echipa PNL Dolj, a fost alături de Augustin Stanciu, primarul comunei Apele Vii, într-o acțiune de campanie electorală. Candidat pentru un nou mandat de primar la Apele Vii, Augustin Stanciu a investit masiv în infrastructura localității. Candidatul PNL își propune să continue investițiile și să rămână alături de comunitate.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON