Connect with us

Alegeri 2024

Agendă electorală, 25 mai – Alegeri locale

Published

on

Candidatul PNL la Primăria Tg.Jiu, Iulian Popescu, a publicat pe site-ul său programul electoral. Propunerile sale vizează mai multe categorii de persoane și domenii. Este vorba despre proiecte pentru infrastructură și dezvoltare urbană, economie, urbanism, trafic, mediu, turism, sănătate, educație, cultură, sport, tineret și administrație. Sloganul candidatului PNL la Primăria Tg.Jiu, Iulian Popescu, este ”Deschidem orașul. împreună”.

***

Primarul Craiovei și candidatul PSD pentru încă un mandat de edil, Lia Olguța Vasilescu, îi asigură pe craioveni că proiectul firului II al aducțiunii de apă Isvarna urmează să fie finalizat în această toamnă. Prin acest proiect de suflet al administrației actuale, toți craiovenii urmează să beneficieze de apă de izvor la robinet, astfel urmând să fie ridicată și calitatea vieții la nivel de oraș. Lucrările la firul II de aducțiune au demarat în anul 2021, fiind împărțite în șase tronsoane, pentru un bun control al proiectului și o durată optimă de realizare.

***

Candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Slatina este Gabriel Dima Buliteanu. Platforma program a acestuia este bazată pe  transparență, corectitudine și implicare activă. Printre obiectivele sale se numără reducerea poluării, decongestionarea traficului rutier, crearea de noi locuri de parcare, înființarea de noi creșe,  precum și valorificarea zonei de agrement Plaja Olt.

***

Florin-Ion Măneanu, candidat la funcția de primar al municipiului Drobeta-Turnu Severin din partea Partidului Noua Dreaptă, vine în întâmpinarea electoratului cu un program naționalist revoluționar, numit „Contractul meu cu cetățenii Severinului”, care presupune, printre altele: scăderea  substanțială a tuturor taxelor și impozitelor locale, ridicarea nivelului de trai al majorității locuitorilor, acordarea, în mod gratuit, de consultanță juridică și economică pentru absorbția fondurilor europene, pentru toți locuitorii Severinului. Totodată, candidatul PND  – Florin Ion Măneanu își dorește începerea exploatării apei geotermane din subteran, pentru sporirea siguranței energetice a tuturor locuințelor din municipiu. Folosirea acestei resurse regenerabile va însemna lipsa de poluare și facturi de trei ori mai mici pentru severineni.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON