Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 28 mai – Alegeri locale

Published

on

Vicențiu Mocanu este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor  la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Printre prioritățile sale se numără crearea de noi locuri de muncă prin atragerea de  investiții care să genereze oportunități de angajare stabile și bine plătite,  susținerea afacerilor locale, sprijinirea pensionarilor prin programe adecvate de asistență socială și medicală, precum și sprijinirea  familiilor  și a mamelor  prin programe care să ofere suport în domeniul îngrijirii copiilor și educației, facilitând astfel echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

***

Candidatul Alianței Drepta Unită pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți este Ramona Cupă. Ea își  dorește crearea unui Brand regional Mehedinți, ca județ al oamenilor harnici și al investițiilor care creează locuri de muncă, singura soluție ca tinerii să aleagă traiul acasă. De asemenea, asigurarea condițiilor minime pentru ca tinerii să nu mai plece – gaze naturale și canalizare în fiecare sat, centre de sănătate în zone rurale, transport regulat între comune și orașe, sunt printre prioritățile candidatului Ramona Cupă. Reconectarea județului la beneficiile economice pe care le poate aduce Dunărea este prioritară. Ramona Cupă propune, în programul său, trecerea porturilor în administrarea locală, reintroducerea județului Mehedinți pe harta croazierelor internaționale de pe Dunăre și crearea unui nod de transport fluvial – terestru. Vor fi promovate, la nivel intern și internațional, oportunitățile de afaceri din județ și vor exista programe de susținere a celor care vor să se întoarcă și să investească aici.

***

Gabriela Porumboiu este candidata Partidului Oamenilor Tineri – POT , pentru funcția de Primar al Craiovei. Printre obiectivele din programul său electoral se numără deschiderea primăriei către cetățeni, modernizarea piețelor agroalimentare din oraș și încurajarea producătorilor locali, susținerea antreprenoriatului și a mediului de investiții. Alte proiecte ale candidatei POT la Primăria Craiova sunt: „Fără singurătate în Craiova, prin care să fie aduși la un loc oamenii singuri și cei cu nevoi speciale”, sau „O masă caldă pentru fiecare”, pentru toate categoriile de persoane defavorizate, care presupune înființarea în cartierele orașului de cantine sociale.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON