Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri europarlamentare, 28 mai

Published

on

Caravana Alianței pentru Unirea Românilor „ Patrioţi în Europa” continuă prezentarea în ţară a candidaţilor formaţiunii la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Candidata AUR, Cristina Dascălu spune că România trebuie reprezentată în legislativul european de persoane care luptă pentru apărarea drepturilor cetăţenilor:


Declaraţile au fost făcute la Vaslui, la evenimentul de prezentare a candidaţilor AUR la europarlamentare.

***

Administraţiile liberale sunt cele care au atras cele mai multe fonduri europene, afirmă Rareş Bogdan, candidatul Alianţei PSD – PNL pentru un nou mandat de europarlamentar. În cadrul unui eveniment de campanie electorală, el a vorbit despre importanţa atragerii de bani europeni pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Rareș Bogdan:


A consemnat Alina Stănuță, de la RRA.


***
Candidații Partidului Reînnoim Proiectul European al României la alegerile europarlamentare continuă discuţiile cu alegătorii în cadrul seriei de evenimente AGORA – REPER. Prezent la Iaşi, eurodeputatul Dacian Cioloş, declara că România are nevoie de lideri competenți, la nivel național, local și european, care știu să lucreze în slujba comunităților și a țării.


A consemnat Amalia Bojescu de la RRA. Europarlamentarul Dacian Cioloș ocupă primul loc pe lista de candidați ai partidului REPER.

***

Reprezentanţii Alianţei Dreapta Unită vor susţine la Bruxelles proiectele care asigură modernizarea tării, afirmă liderul USR Cătălin Drulă. El spune că îşi doreşte o Românie puternică în Uniunea Europeană. Cătălin Drulă:


Declarație consemnate de Iulia Gherman,  de la RRA.

***

Diana Şoşoacă, candidată la alegerile din 9 iunie, va milita, în Parlamentul European, pentru protejarea fermierilor şi a agriculturii, dar și pentru reducerea taxării muncii şi a vârstei de pensionare la 60 de ani. Impozitarea progresivă a proprietăţii, apărarea drepturilor şi a demnităţii cetățenilor din Diaspora sunt alte obiective anunțate de președinta partidului SOS România, în comunicatul remis presei.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON