Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri europarlamentare

Published

on

Candidatul Independent pentru Parlamentul European Silvestru Șoșoacă este de părere că, pentru combaterea traficului și consumului de droguri, este nevoie de o mai bună colaborare între instituțiile naționale și cele europene. Silvestru Șoșoacă:


A consemnat redactorul RRA, Alexandra Cristea.

***

Petre Costea candidează din partea Alianţei electorale AUR pentru un nou mandat de eurodeputat. El spune că va promova, în legislativul european, interesele României şi suveranitatea naţională în context european:


Declaraţie consemnată de Amalia Bojescu, de la RRA.

***

Administraţiile liberale sunt cele care au atras cele mai multe fonduri europene, afirmă Rareş Bogdan, candidatul Alianţei PSD – PNL pentru un nou mandat de europarlamentar. El a vorbit, în cadrul unui eveniment de campanie electorală, în judeţul Argeş, despre importanţa atragerii de bani europeni pentru dezvoltarea comunităţilor locale:


***

Candidatul UDMR pentru un nou mandat de europarlamentar, Iuliu Winkler, consideră că, în viitorul Legislativ, trebuie luate mai multe măsuri economice și sociale în vederea descurajării și combaterii traficului de droguri și de persoane. Iuliu Winkler:


A consemnat redactorul RRA, Alina Stănuţă.

***

Candidatul Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Barbu, susține că traficul de persoane și de droguri reprezintă, deja, o problemă de securitate și de siguranță europeană. De aceea instituțiile de la Bruxelles trebuie să fie mult mai ferme în privința măsurilor de combatere a acestora. Cristian Barbu:

A consemnat Petruţa Obrejan, de la RRA.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON