Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: alegeri locale – 20 mai

Published

on

Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, la Craiova, o conferință de presă, la care au participat: Ion Groza, liderul filialei Dolj a Foreței Drepte și candidat al Alianței la Consiliul Județean Dolj, Cezar Drăgoescu, Președintele USR Dolj și candidatul la președinția Consiliului Județean și Emilia Neagu, candidatul susținut de cele 3 formațiuni politice de dreapta la Primăria Craiovei.

Totodată, în cadrul vizitei electorale,  Ludovic Orban s-a întâlnit cu cetățenii din comunele Sopot, Brădești și Robănești, pentru a susține direct candidații din partea Forței Dreptei la Primărie și Consiliul Local.

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, Nicușor Roșca, candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean, Daniel Drîgnei, secretarul general al PNL Dolj, Ion Daniel, inspectorul școlar general al Insp.

Școlar Județean Dolj, Laurențiu Ivanovici, directorul Agenției pentru  Finanțarea Investițiilor Rurale Dolj, Cristian Mitrică, directorul Regionale CFR Călători și Irina Broscaru, inspector școlar general adjunct, au fost prezenți alături de Ionel Nedelcu, primarul comunei Rojiște, într-o acțiune de campanie electorală.

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica a spus că echipa PNL și-a propus ca la nivelul întregului județ să atragă fonduri europene pentru a dezvolta comunitățile, să existe transparență in cheltuirea banilor publici, iar toată atenția să fie către nevoile cetățenilor și rezolvarea lor.

Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD pentru Primăria Craiova, a anunțat realizarea unui nou proiect ce vizează extinderea sistemului de gestionare a deșeurilor de care dispune orașul: un centru de colectare prin aport voluntar.

Noua structură va asigura preluarea în mod gratuit a materialelor reciclabile și a biodeșeurilor care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și a fluxurilor speciale. Situat pe strada Hanul Roșu și prevăzut cu propria parcare, centrul va dispune de o platformă betonată pentru amplasarea a 50 de containere, o hală compusă din trei corpuri, destinată tratării deșeurilor provenite din construcții și demolări, un atelier pentru dezmembrarea  și recondiționarea mobilierului, precum și unul pentru dezasamblarea sau repararea echipamentelor electrice și electronice.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON