Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: alegeri locale – 20 mai

Published

on

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al Craiovei este Emilia Neagu. Printre principalele direcții din programul său electoral se numără domenii precum: sănătatea și asistența socială. Emilia Neagu:

Candidatul PNL la Primăria Tg.Jiu, Iulian Popescu, a publicat pe site-ul său programul electoral.

Propunerile sale vizează mai multe categorii de persoane și domenii. Este vorba despre proiecte pentru infrastructură și dezvoltare urbană, economie, urbanism, trafic, mediu, turism, sănătate, educație, cultură, sport, tineret și administrație. Sloganul candidatului PNL la Primăria Tg.Jiu, Iulian Popescu, este ”Deschidem orașul. împreună”.

Cosmin Vasile, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dolj, reiterează importanța continuării investițiilor în infrastructura rutieră a județului.

După ce un număr considerabil de drumuri județene au fost reabilitate și modernizate, dintre care amintim drumurile Giurgița-Plenița-limita județului Mehedinți, Craiova-Cetate, Dăbuleni-Amărăștii de Jos ori Segarcea-Valea Stanciului, urmează și alte investiții extrem de importante pentru comunitățile din județ.

Câteva exemple concrete sunt drumul județean 606A, drumul județean 641, dar și podurile de la Breasta și Balota.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON