Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: alegeri locale – 22 mai

Published

on

Candidatul PSD pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Dolj Cosmin Vasile, a anunțat înființarea Oltenia Business Park.

După ce Consiliul Județean Dolj a reușit înființarea a două parcuri industriale ocupate la capacitate maximă, Parcul Industrial Craiova și High-Tech Industry Park, urmează, așadar,  încă o astfel de entitate care să ofere condiții de dezvoltare pentru afacerile locale.

Terenul pe care va lua naștere al treilea parc industrial se află pe teritoriul comunei Coșoveni. Odată finalizat acest nou parc industrial, suprafața destinată exclusiv infrastructurii de afaceri din județul Dolj va ajunge la aproape 2,3 milioane de metri pătrați, adică de cinci ori mai mare decât suprafața celor deja existente.

***

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de Președinte al CJ Dolj este Cezar Drăgoescu. El susține că este nevboie de transparență în cheltuirea banilor publici:

A consemnat Claudiu Vasile

***

Florin-Ion Măneanu este candidatul la funcția de primar al Mun. Drobeta-Turnu Severin din partea Partidului Noua Dreaptă.

El vine în întâmpinarea severinenilor cu un program naționalist revoluționar numit „CONTRACTUL MEU CU CETĂȚENII SEVERINULUI” pe care îl va prezenta, în fiecare cartier al orașului, prin intermediul unor discursuri publice.

Florin – Ion Măneanu îndeamnă severinenii să iasă într-un număr cât mai mare la vot, pe data de 9 iunie 2024,  ca să poată produce surpriza mult așteptă.  

Candidatul Partidului Noua Dreaptă la funcția de primar al mun. Dr.Tr.Severin propune pentru orașul său implementarea proiectului ”Democrație directă participativă” care vizează, printre altele, implicarea cetățenilor în procesul de creare și votare a tuturor proiectelor la nivelul Consiliului Local.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON