Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: alegeri locale – 23 mai

Published

on

·        Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, a declarat că în programul său a inclus sprijinul sectorului cultural independent, prin lansarea de apeluri de proiecte către ONG urile care activează în acest domeniu. Consiliul Judeţean trebuie să ajute cultura, să sprijine financiar atât teatrele, cât şi muzeele, iar un rol important îl vor avea și manifestările culturale, care cresc vizibilitatea și prestigiul Doljului, a precizat candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean DoljNicușor Roșca.

·        Autoritățile județene doljene întreprind demersuri, în vederea identificării de adăposturi pentru câinii fără stăpân sau a altor adăpsturi pentru animale domestice, în vederea asigurării acestui serviciu, a afirmat  Cosmin Vasile, candidat din partea PSD pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Dolj. Consiliul va deconta toate cheltuielile suportate de către entitatea cu care încheie protocolul, conform tarifelor stabilite şi aprobate în condiţiile legii. De asemenea, în scopul restituirii animalului către deţinătorii lui, instituția  va publica, pe site-ul propriu, toate informaţiile privind animalele care fac obiectul ordinelor de plasare în adăpost, în termen de maximum 10 zile de la emiterea acestora, a mai precizat Cosmin Vasile, candidat pentru un nou mandat din partea PSD.

·        Candidatul AUR Dolj la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, deputatul Ringo Dămureanu și candidatul la funcția de primar al comunei Malu Mare, Alexandru Dicu au stat de vorbă cu alegătorii din zonă,  care și-au exprimat nemulțumirea pentru problemele legate de situația străzilor, lipsa alimentării cu gaze naturale a acestui cartier riveran Craiovei, dar și pentru lipsa unei grădinițe și a unei școli în această zonă,  aceste obiective regăsindu-se printer prioritățile platformei electorale a Partidului AUR, după cum a declarat Ringo Dămureanu În plus, în opinia sa, ” educația reprezintă cea mai bună garanție pentru civilizație, pentru o societate normală și decentă”

·        Echipa umaniștilor din Gorj  își continuă campania electorală, întâlnindu-se cu cetățenii din peste 40 de localități din județ. Liderul Dumitru Miroiu, candidat din partea Partidul Umanist Social Liberal pentru funcția de președinte al Cons.Jud. Gorj, consideră că, din partea alegătorilor, există o mare dorință de schimbare în această zonă a țării. Sloganul candidaților PUSL  este ”Demnitatea, onoarea și curaj”.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON