Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri locale – 25 mai

Published

on

Candidatul Alianței Drepta Unită pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți este Ramona Cupă. Ea își  dorește crearea unui Brand regional Mehedinți, ca județ al oamenilor harnici și al investițiilor care crează locuri de muncă, singura soluție ca tinerii să aleagă traiul acasă. De asemenea, asiguarea condițiilor minime pentru ca tinerii să nu mai plece – gaze naturale și canalizare în fiecare sat, centre de sănătate în zone rurale, transport regulat între comune și orașe, sunt printre prioritățile candidatului RAMONA CUPĂ. Reconectarea județului la beneficiile economice pe care le poate aduce Dunărea este prioritară. Ramona Cupă propune, în programul său trecerea porturilor în administrarea locală, reintroducerea județului Mehedinți pe harta croazierelor internaționale de pe Dunăre și crearea unui nod de transport fluvial – terestru. Vor fi promovate la nivel intern și internațional oportunitățile de afaceri din județ și vor exista programe de suținere a celor care vor să se întoarcă și să investească aici.

***

George Sorin Voinea, candidatul PNL la Primăria Comunei Negoi, Dolj,  propune un plan ambițios și detaliat pentru dezvoltarea comunei și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Platforma sa electorală prevede modernizarea și asfaltarea tuturor străzilor din comună, ceea ce va facilita traficul și va spori confortul locuitorilor. Reabilitarea rețelei de apă și canalizare este un alt punct important, asigurând accesul la servicii de bază de calitate. Pentru copii, George Sorin Voinea propune crearea de locuri de joacă sigure și bine echipate, iar pentru gestionarea apelor pluviale, va fi înființat un sistem eficient de colectare. De asemenea, vor fi amenajate spații verzi pe domeniul public, oferind locuitorilor locuri de relaxare și recreere.

***

Candidatul PSD pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile susţine că Aeroportul Internaţional Craiova va deveni zona cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din întreaga Oltenie:


Declaraţie consemnată de corespondentul Radio România Actualități, Florin Firu.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON