Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri locale, 26 mai

Published

on

Reducerea bircoraţiei excesive este unul dintre cele mai importante deziderate ale candidatului Alianţei Dreapta Unită la Primăria Craiova, Emilia Neagu:

A consemnat corespondentul Radio România, Florin Firu.

***

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a aflat, ieri, în turneu electoral, în judeţul Dolj, pentru susţinerea candidaţilor liberali la alegerile locale din 9 iunie. În Plenița, comuna sa natală, Nicolae Ciucă, împreună cu  primarul în funcție și, totodată, candidatul PNL la un nou mandat, Mihai Puiu Calafeteanu, s-a întâlnit cu alegătorii. La întâlnire au mai participat preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica și candidații liberali pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, și de primar al Craiovei, Nicolae Giugea, precum și alți membri din Biroul Politic Județean al PNL Dolj. Astăzi, președintele PNL, Nicolae Ciucă, se află în turneu electoral în judeţul Olt. Dimineață, el a avut o întâlnire cu locuitorii din Izbiceni, apoi a participat la o manifestare electorală în comuna Ianca, urmată de un miting, pe stadionul din comuna Brastavățu. De la această oră, echipa de campanie a PNL se întâlnește cu alegătorii din comuna Osica de Sus, iar, de la ora 19.00, este programată o întâlnire cu slătinenii, pe esplanada centrală a municipiului.

***

Cosmin Vasile, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dolj, a dus la bun sfârșit încă un proiect dedicat sănătății doljenilor. După ce, recent, a fost inaugurată Clinica de Oncologie și Dermatologie, reabilitată din fonduri europene, Cosmin Vasile a reamintit și celelalte investiții făcute în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, de care aparține această clinică, punând accentul și pe investițiile masive făcute la unitatea spitalicească, ce au constat în reparații pe toate etajele, gaze medicale, sterilizare și alte intervenții la incinta clădirii.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON