Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri locale – 26 mai

Published

on

Mai multă administrație, mai puțină politică, este deviza candidatului independent la funcția de primar al Craiovei, Elena Oancea. Printre coordonatele programului său electoral sunt transparența și guvernare responsabilă, consolidarea dialogului între administrație și comunitate. Elena Oancea susține că dialogul, comunicarea, conlucrarea sunt baza unei administrații sănătoase. Un alt punct din programul său electoral vizează siguranța și ordinea publică. Asigurarea siguranței zilnice este o prerogativă vitală a primarului, consideră Elena Oancea, care susține că importantă este, și în acest caz, promovarea implicării cetățenilor, pentru a identifica și aborda problemele de securitate în mod eficient, iar, pentru creșterea siguranței publice în municipiu, sunt necesare monitorizarea și evaluarea constantă a eficacității măsurilor luate.

***

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, împreună cu secretarul general al PNL, Lucian Bode, s-au aflat, ieri, într-o vizită electorală în județul Dolj, pentru susținerea candidaților liberali la alegerile locale din 9 iunie. Ei au mers în localitățile Valea Stanciului, Sadova, Dăbuleni, Bechet și Pielești, unde au avut întâlniri cu cetățenii.  La Valea Stanciului, Nicolae Ciucă și Lucian Bode s-au întânit cu candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei, Elena Vîrdol. La Sadova, Mihai Iulian Safta este candidatul liberal la Primărie. Președintele PNL și secretarul general al partidului au participat și la lansarea candidaților liberali la funcția de primar în localitățile Dăbuleni și Pielești, Marian Viorel Nanu, respectiv Dan Viorel Dică. În vizita electorală din Dolj, Nicolae Ciucă și Lucian Bode au fost însoțiți de Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, precum și de candidații liberali la președinția Consiliului Județean, Nicușor Roșca și la  Primăria Craiova, Nicolae Giugea.   

    ***

Primarul municipiului Dr. Tr. Severin, Marius Screciu, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD, a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Parcului Rozelor. Acesta este primul dintre cele trei parcuri centrale ale municipiului, care vor fi reabilitate cu fonduri europene, în perioada următoare. Investiția, ce depășește 5 milioane de euro, va transforma complet parcul, printr-o serie de îmbunătățiri și modernizări. Se va pune accent pe utilizarea materialelor naturale, precum piatra, și pe integrarea elementelor moderne. Proiectul mai prevede refacerea zonei pietonale și a iluminatului public, reabilitarea scărilor și a parapeților. Parcul va beneficia și de un sistem modern de irigații și de noi specii de plante, adaptate climei locale. Totul este gândit pentru ca Parcul Rozelor să reflecte standardele unui parc central modern, a precizat Marius Screciu.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON