Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: Alegeri locale – 27 mai 2024

Published

on

Nicușor Roșca și Nicolae Giugea, candidații PNL pentru funcțiile de președinte al Consiliului Judeţean Dolj, respectiv primar al Craiovei alături de  Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor au vizitat la sfârșitul săptămânii trecute,  şantierul Tronsonului I al Drumului Expres Craiova – Pitești.  Constructorul și-a asumat finalizarea acestui tronson până la sfârșitul anului 2024, același termen fiind valabil și pentru Tronsonul IV. Astfel, la sfârșitul anului vom putea circula de la Craiova la Pitești pe Drumul Expres, demonstrând angajamentul PNL față de dezvoltarea durabilă și modernizarea județului Dolj.


Primarul mun. Dr. Tr. Severin, Marius Screciu, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD, a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Parcului Rozelor. Acesta este primul dintre cele trei parcuri centrale ale municipiului, care vor fi reabilitate cu fonduri europene în perioada următoare. Investiția, ce depășește 5 milioane de euro, va transforma complet parcul printr-o serie de îmbunătățiri și modernizări. Se va pune accent pe utilizarea materialelor naturale, precum piatra, și pe integrarea elementelor moderne. Proiectul mai prevede refacerea zonei pietonale și a iluminatului public, reabilitarea scărilor și a parapeților.  Parcul va beneficia și de un sistem modern de irigații și de noi specii de plante adaptate climei locale. Totul este gândit pentru ca Parcul Rozelor să reflecte standardele unui parc central modern, a mai precizat Marius Screciu.


Cezar Drăgoescu, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Dolj, vine în fața doljenilor la alegerile din 9 iunie cu o viziune nouă și modernă. Președintele USR Dolj și unul dintre consilieri locali ai Craiovei, în funcție,  este de părere că ”prin prisma experienței sale acumulate în mediul privat, în cei peste 18 ani de carieră în domeniul bancar și comerț exterior, ulterior în antreprenoriat, viziunea sa asupra dezvoltării județului este una modernă, în conformitate cu necesitățile oamenilor, având unicul scop de a îmbunătăți calitatea vieții acestora pe termen lung. Județul Dolj este extrem de bogat, însă oamenii sunt menținuți într-o sărăcie deliberată” – afirmă Cezar Drăgoescu, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Dolj.


ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON