Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală: alegeri locale – 29 mai

Published

on

Consiliul Județean Mehedinți finalizează anul acesta cele șase proiecte de reabilitare, modernizare, dotare a clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și a clădirilor secțiilor externe ale unității medicale. S-au investit în total peste 220 milioane lei, contribuția Consiliului fiind de peste 72 milioane lei.

Aladin Georgescu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți spune că și-a propus ca investițiile în sănătate să aducă în județul Mehedinți, cele mai mai moderne servicii pentru tratarea pacienților și cele mai bune condiții de lucru pentru personalul medical. Acesta promite că investițiile în sănătate vor continua.

  – Aladin Georgescu – actualul președinte al Consiliului Județean Mehedinți și candidatul PSD pentru un nou mandat pentru această funcție

 Declarație consemnată de redactorul nostru: Claudiu Vasile

Candidatul AUR la preşedinţia Consiliul Judeţean Dolj este deputatul Ringo Dămureanu. La o întâlnire cu alegătorii din Craiova el a vorbit despre proiectele necesare judeţului, în domenii precum agricultura sau infrastructura rutieră.


A consemnat corespondentul RRA în Dolj, Florin Firu.

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, consideră că unul dintre motivele pentru care nivelul investițiilor în județul Dolj este printre cele mai mici din țară îl constituie deficitul infrastructurii județene.

Partidul Național Liberal va impune un ritm accelerat de creștere a investițiilor în acest domeniu, punând accentul pe atragerea finanțărilor europene.

Unul dintre pilonii proiectului administrativ al candidatului PNL – Nicușor Roșca îl reprezintă reabilitarea și modernizarea tuturor drumurilor județene și de utilitate publică. Totodată, susține continuarea investițiilor la Aeroportul Craiova, în paralel cu eficientizarea cheltuielilor și cu o politică agresivă de atragere de noi operatori aerieni –  a mai afirmat  Nicușor Roșca.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON