Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală : Alegeri locale – 6 iunie

Published

on

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei doljene Șimnicu de Sus, Sevastița Bora, le propune alegătorilor mai multe investiții, pentru modernizarea localității. Printre acestea, se numără: asigurarea unui transport public în condiții civilizate și moderne, finalizarea proiectelor de apă și canal, derulate în cele 12 sate componente, executarea lucrărilor pentru  alimentarea cu gaze a comunei Șimnicu de Sus. În programul electoral al candidatului liberal, Sevastița Bora, se mai regăsesc: atragerea de fonduri europene, pentru continuarea asfaltării străzilor și finalizarea construirii locuințelor sociale în satul Deleni.

***

Candidatul PSD pentru pentru un nou mandat de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, continuă investițiile masive în domeniul sanitar din oraș. Va fi construit un spital de pediatrie, care să vină în întâmpinarea nevoilor celor mici. Documentația a fost deja realizată, iar noua unitate spitalicească urmează să aibă șapte etaje, cu saloane pentru pacienți, săli de operație sau de recuperare, unde copiii să fie tratați în cele mai bune condiții, dar și un imens loc de joacă, susține candidata PSD,  Lia Olguța Vasilescu.

***

Candidata Alianței Dreapta Unită USR – Forța Dreptei la funcția de primar al Slatinei, Elena Iotu, are, printre obiective, crearea unui centru comunitar integrat pentru copiii cu nevoi speciale. Ea susține că un astfel de centru va putea juca un rol vital în îmbunătățirea vieții copiilor cu nevoi speciale și în sprijinirea familiilor lor, oferindu-le acces la servicii specializate, sprijin emoțional și oportunități de dezvoltare personală și socială. Totodată, Centrul Comunitar Integrat ar putea aduce beneficii semnificative pentru comunitate, prin creșterea coeziunii sociale și a dezvoltării durabile a acesteia, mai  consideră  candidata  Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Slatina, Elena Iotu.

***

Candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu, susține că unul dintre principalele sale obiective este stimularea economiei locale. Atragerea de noi investitori, precum și crearea de noi locuri de muncă se numără între soluțiile propuse de Mocanu. Candidatul AUR  intenționează implementarea unui program de granturi și facilități fiscale, pentru atragerea de noi companii și susținerea extinderii celor existente, cu accent pe sectoarele de producție, cele inovative și tehnologice, IT.