Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electrorală: Alegeri locale, 27 mai 2024

Published

on

Craiova a devenit un oraș sufocat de taxe și cu impozite prea mari pentru serviciile publice de care beneficiază cetățenii – este de părere Marian Vasile, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Craiova. El propune un set de măsuri, care vizează chiar și eliminarea unor taxe, ca de exemplu, cea de  parcare, majorată cu 35% în 2024 (de la 74 de lei, la 100 de lei). Și taxa de salubrizare este greu de suportat,  chiar și de o familie cu venituri medii, susține candidatul AUR. În opinia sa, banii craiovenilor trebuie gestionați cu maximă responsabilitate.


PNL Dolj a lansat, la sfârșitul săptămânii trecute,  la Dăbuleni, candidatul pentru funcția de primar al orașului, Marian Nanu. La lansare au fost prezenți președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general al partidului, Lucian Bode, președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, precum și candidații liberali la Consiliul Județean Dolj, Nicușor Roșca, și la Primăria Craiova, Nicolae Giugea. ”Marian Nanu reprezintă schimbarea în bine pentru Dăbuleni. El are o viziune clară pentru dezvoltarea acestui oraș și  este hotărât să atragă fonduri europene, să îmbunătățească infrastructura agricolă și să stimuleze investițiile private. Scopul său este de a crea locuri de muncă bine plătite, astfel încât tinerii să găsească motive solide pentru a rămâne și a contribui la dezvoltarea comunității lor”, a afirmat președintele PNL Dolj , Ștefan Stoica.


Candidatul PSD pentru fotoliul de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, continuă investițiile masive în domeniul sanitar din oraș. După ce toate spitalele existente au fost aduse la cele mai înalte standarde de infrastructură, servicii și personal, după ce administrația PSD din Craiova a reușit să construiască primul spital după Revoluție din România, urmează un Spital de Pediatrie care să vină în întâmpinarea nevoilor celor mici. Documentația a fost deja realizată, iar noua unitate spitalicească urmează să aibă șapte etaje cu saloane pentru pacienți, săli de operație sau de recuperare, unde copiii să fie tratați în cele mai bune condiții, dar și un imens loc de joacă.


 Florin-Ion Măneanu, candidat la funcția de primar al municipiului Drobeta-Turnu Severin din partea Partidului Noua Dreaptă, vine în întâmpinarea electoratului cu un program naționalist revoluționar, numit „Contractul meu cu cetățenii Severinului”, care presupune, printre altele: scăderea  substanțială a tuturor taxelor și impozitelor locale, ridicarea nivelului de trai al majorității locuitorilor, acordarea, în mod gratuity, de consultanță juridică și economică pentru absorbția fondurilor europene, pentru toți locuitorii Severinului. Totodată, candidatul PND  – Florin Ion Măneanu își dorește începerea exploatării apei geotermale din subteran, pentru sporirea siguranței energetice a tuturor locuințelor din municipiu. Folosirea acestei resurse regenerabile va însemna lipsa de poluare și facturi de trei ori mai mici pentru severineni.


ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON