Connect with us

International

Agenția Uniunii Europene pentru medicamente urmează să anunțe rezultatele anchetei despre siguranța vaccinului Johnson & Johnson

Published

on

Agenția Uniunii Europene pentru medicamente urmează să anunțe rezultatele anchetei despre siguranța vaccinului Johnson & Johnson, după ce a analizat patru cazuri de cheaguri de sânge între care unul letal.

Decizia este importantă pentru că multe țări din Uniune au introdus vaccinul în planurile de imunizare. În acest timp șase țări din Balcanii de Vest așteaptă peste 650.000 de doze de Pfizer, în ajutor de la Uniunea Europeană, iar Austria va supraveghea distribuirea.

Serbia este deja avansată în campania de vaccinare, astfel încât cea mai mare cantitate va merge în Bosnia-Herțegovina, care are cea mai redusă vaccinare din Europa, în Macedonia de Nord, Albania, Kosovo și Muntenegru.

Două organizații de mediu solicită Comisiei Europene să respingă ajutorul de stat de peste un miliard de euro pe care guvernul român ar urma să îl acorde Complexului Energetic Oltenia prin planul de restructurare. Ne oferă amănunte Cristian Barbu:

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: