Connect with us

Info Trafic

Aglomeratie pe drumurile spre munte dar si pe autostrazile din Romania

Se circulă în coloană pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti.

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane anunta ca încă se circulă în coloană pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, deoarece mulţi conducători auto încetinesc la kilometrul 27, pentru a observa un autovehicul avariat în urma unui accident produs în această dimineaţă. Acesta urmează să fie ridicat de o autoplatformă. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalele poliţiştilor care fluidizează circulaţia.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 373+500 de metri, pe raza localităţii Topleţ,  traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Conform primelor cercetări, unul dintre conducătorii auto nu a acordat prioritate.

În judeţul Argeş, se circulă îngreunat pe DN65B (drumul de legătură dintre A1 şi DN65), în zona comercială a municipiului Piteşti, din cauza aglomeraţiei. Autovehiculele rulează cu viteză redusă şi pe DN65, pe raza localităţii Albota.

Pe DN1, în judeţul Prahova, se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

Traficul rutier este intens şi pe DN6 Bucureşti – Alexandria.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: