Connect with us

Info Trafic

Aglomerație, pe Valea Prahovei

Published

on

Traficul rutier, pe DN 1 pe Valea Prahovei, este intens, în această după-amiază, fiind formate două coloane de autovehicule.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit unui comunicat al Infotrafic, prima coloană de maşini, de aproximativ 1 – 2 kilometri, se formează de la Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti – Braşov), iar cealaltă, pe sensul de coborâre, între Predeal şi Buşteni, maşinile deplasându-se cu viteză redusă, de aproximativ 7 km/h.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă, potrivit Infotrafic.