Connect with us

Regional

Agresorii celor doi poliţişti vâlceni au fost prinşi

Pe raza municipiului Slatina

Published

on

Agresorii celor doi poliţişti de la Vâlcea au fost depistaţi pe raza municipiului Slatina şi se află în custodia Poliţiei, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

„Cei doi agresori au fost depistaţi în cursul acestei dimineţi pe raza municipiului Slatina, în urma activităţilor investigativ-operative dispuse de procurorul de caz, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Biroului de Operaţiuni Speciale Vâlcea şi al Inspectoratului de Poliţie Olt. Suspecţii au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani în vederea audierii şi luării măsurilor legale de către procurorul de caz.”, a spus Monica Dajbog, într-o declaraţie de presă la sediul MAI.

Față de cei doi bărbați, care au agresat doi polițiști vâlceni, a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind conduși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul zilei de mâine aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pe o periaodă de 30 de zile.

%d