Connect with us

Muzica si film

Alesso a lansat noul single “Somebody To Use”

Published

on

Alesso a lansat noul single “Somebody To Use”, o melodie pop catchy cu stilul său vizionar pentru muzica dance. Noua piesă este perfectă pentru nopțile de club și festivaluri. Piesa este construită cu ajutorul sintetizatoarelor și a unor tobe energice, care se mixează perfect. 
 
Noul single vine după ce Alesso a lansat piesa “Chasing Stars”, împreună cu Marshmello și James Bay. Piesa a intrat în Top 10 Billboard Hot Dance/Electronic Songs Chart, petrecând 11 săptămâni în top. Melodia a fost apoi remixată de Alesso, primind un VIP Mix. 
 
Artistul a lucrat și pentru coloana sonoră a filmului “Blade Runner: Black Lotus”, colaborând cu Danna Paola pentru piesa “Rescue Me”. Totodată, acesta a încheiat și un parteneriat cu OneOf pentru a debuta colecția de NFT-uri “Cosmic Genesis”.
 
Alesso este unul dintre cei mai importanți producători de muzică electronică. Acesta a lucrat împreună cu Ryan Tedder de la OneRepublic, Calvin Harris, Tove Lo, Liam Payne, Sebastian Ingrosso, Hailee Steinfeld, Florida Georgia Line, Anitta si mulți alții. Artistul a lansat numeroase hit-uri: “If I Lose Myself”, certificat cu discul de platină, “Under Control”, certificat cu discul de aur, “Calling (Lose My Mind)”, “Let Me Go” împreună cu Hailee Steinfeld și Florida Georgia Line, “Is That Me”, “Midnight” împreună cu Liam Payne și “THE END” în colaborare cu Charlotte Lawrence. Acesta a concertat la o mulțime de festialuri internaționale precum, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, dar și la The Late Late Show with James Corden și AMAs.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: