Connect with us

Sport

Alexandru Mateiu se desparte de Universitatea Craiova după un deceniu

Published

on

După zece ani petrecuți la Universitatea Craiova, mijlocașul Alexandru Mateiu, în vârstă de 34 de ani, părăsește echipa din Bănie la final de contract. În această perioadă, Mateiu a disputat 326 de meciuri, a marcat 13 goluri și a oferit 11 pase decisive, contribuind semnificativ la succesul echipei.

Palmaresul său la Universitatea Craiova include două Cupe ale României și o Supercupă. Evaluat la 500.000 de euro de transfermarkt, Mateiu este al doilea jucător care pleacă de la echipă în această vară, după fundașul brazilian Raul Silva, și el la final de contract.

Clubul a făcut un anunț emoționant de despărțire: „Standing ovation pentru…Alex Mateiu! Tu vei rămâne pe viață un “leu” al Cetății din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un “pe curând”, fiindcă viața îi aduce mereu împreună pe cei care împărtășesc aceleași trăiri și sentimente. Au fost 10 ani plini de emoție, bucurie, uneori lucruri mai puțin bune, c-așa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne unește pe noi și pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Știința. Cuvintele sunt prea puține, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu. Nu uita niciodată: Craiova va fi mereu casa ta! Alex a intrat în istorie alături de componenți ai Campioanei Unei Mari Iubiri și Craiovei Maxima, cu 10 ani la rând pentru Știința. Până data viitoare, îți ținem pumnii pentru următoarele “aventuri” în lumea fotbalului și suntem alături de tine.”

Alexandru Mateiu rămâne un simbol al echipei și un exemplu de dedicare și pasiune pentru Universitatea Craiova. Suporterii și colegii îi urează succes în viitoarele sale provocări în lumea fotbalului.

Sursă text&foto: facebook.com/UCVOficial

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON