DE ACTUALITATE

Alți trei fotbaliști au scăpat de COVID-19

Oficialii Fiorentinei au anunțat, într-un comunicat, că Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic au scăpat de COVID-19, după ce au fost depistați pozitiv luna trecută.

„ACF Fiorentina este încântat să anunţe că testele au arătat că Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic nu mai sunt infectaţi cu COVID-19. Cu această ocazie vrem să le mulţumim medicilor, asistentelor şi spitalelor care au grijă în continuare de cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă dificilă pentru Italia şi pentru întreaga lume”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al formației viola.

Dusan Vlahovic a fost primul fotbalist de la Fiorentinadepistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Atacantul sârb se simte acum mult mai bine, lucru recunoscut într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare.

Jucătorul de 20 de ani a primit răspunsul la data de 15 martie. El a povestit atunci că avea o temperatură foarte ridicată și că va fi nevoit să stea în izolare timp de 14 zile.

„Sunt bine și sper că și voi la fel. Abia aștept să ne revedem la stadion! E o perioadă ciudată. Toți stăm în casă, însă timpul trece. Urmăresc seriale și filme, ascult muzică și mă mențin în formă pentru a fi pregătit atunci când se va relua sezonul”, a spus Vlahovic, pe contul de Twitter al italienilor.

Atacantul crescut la Partizan Belgrad le-a transmis celorlalți care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus să aibă răbdare și să aibă încredere în personalul medical.

„Mesajul meu pentru cei care luptă împotriva coronavirusului este să fiți puternici, să aveți răbdare și să fiți încrezători că totul va fi în regulă. Eu îi susțin pe toți cei care trec prin asta și vreau să le mulțumesc tuturor medicilor, care fac o treabă extraordinară”, a mai spus Vlahovic.

Digi Sport

%d blogeri au apreciat: