Connect with us

Evenimente

Ambasadorul Paul Brummell la Craiova

Președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a primit, astăzi, vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell.

Published

on

            Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a primit, astăzi, vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell, care și-a manifestat preocuparea pentru a afla informații privind cadrul investițional de care pot beneficia companiile interesate, dar și privind continuarea proiectului „Fiecare Copil în Grădiniță”, un demers susținut de reprezentanța diplomatică de la București.

„A fost o onoare și o bucurie să ne revedem cu Excelența Sa, domnul ambasador Paul Brummell, cu care ne-am întâlnit și luna trecută, în Marea Britanie, adresându-i încă de atunci invitația de a veni într-o vizită în județul Dolj, la Craiova.

Cu prilejul acestei întâlniri, am avut oportunitatea de a-i prezenta județul nostru, reafirmând principala noastră preocupare, a reprezentanților administrației locale, dar și a Guvernului, pentru stimularea creării de locuri de muncă.

M-am bucurat să îl pot însoți pe înaltul nostru oaspete, astăzi, și într-o vizită la Muzeul de Artă și să constat că a fost vizibil impresionat de modul în care a fost restaurat acest edificiu, poate cel mai frumos din sudul țării, de istoria bogată a clădirii, precum și de exponatele valoroase pe care le găzduiește, culminând cu operele lui Constantin Brâncuși. De asemenea, i-am prezentat domnului ambasador amplasamentul și conceptul noii investiții, pe care o realizăm printr-un proiect european în valoare de peste 7 milioane de euro, pentru construirea unui centru internațional dedicat marelui sculptor”, a declarat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.