Connect with us

Sport

Amenzi pentru Petrolul si Steaua

Published

on

Grupările Petrolul Ploieşti şi Steaua au fost sancţionate, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu 40.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, pentru incidentele de la meciul direct, contând pentru etapa a opta a Ligii I, informează lpf.ro.

Partida disputată, duminică, şi încheiată cu victoria campioanei României, scor 3-2, a început cu aproximativ nouă minute întârziere, din cauza torţelor aruncate de suporterii celor două formaţii. Fanii au mai aruncat cu torţe pe parcursul meciului. De asemenea, în tribune au avut loc incidente între suporteri. În minutul 50, crainicul stadionului a făcut un apel la spectatori, cerându-le acestora să nu mai folosească materiale pirotehnice.

FC Rapid a primit o penalitate financiară de 15.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, din etapa a opta.

Pentru incidentele provocate de propriii fani la meciul din Giuleşti cu Rapid, contând pentru etapa a şaptea, Universitatea Cluj a primit o penalitate financiară de 15.000 de lei.