Connect with us

Muzica si film

American Music Awards 2022: Taylor Swift – artista anului

Published

on

Cântăreaţa americană Taylor Swift a obţinut, duminică, cea mai prestigioasă distincţie la American Music Awards, fiind desemnată artista anului, informează Reuters.

Gala, care s-a desfăşurat la Los Angeles, şi-a desemnat câştigătorii în urma voturilor exprimate de fani, fiind cel mai mare eveniment de acest fel.

Interpreta hitului „Anti-Hero” le-a mulţumit susţinătorilor săi, după ce, în ultimii trei ani, a lansat patru noi albume şi a reînregistrat două mai vechi: „Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă fac asta şi că încă vă pasă”, a declarat ea, pe scena galei din Los Angeles.

Dove Cameron, o fostă actriţă de la Disney Channel, care a ajuns în topurile Billboard, din acest an, cu single-ul ‘Boyfriend”, a fost premiată pentru debut, în timp ce Machine Gun Kelly a fost desemnat artistul rock favorit.
Taylor Swift a triumfat şi la categoriile artista pop favorită şi artista country favorită, în timp ce Harry Styles a obţinut premiul pentru artistul pop favorit, iar trupa sud-coreeană BTS, cel pentru trupa pop favorită.
La categoriile dedicate hip-hop-ului, artistul favorit a fost desemnat Kendrick Lamar (câştigător şi categoria albumul hip-hop favorit, cu „Mr.Morale & the Big Steppers”), iar artista favorită – Nicki Minaj.
În ceea ce o priveşte pe Beyoncé, aceasta s-a impus la categoriile artista R&B favorită, cântecul R&B favorit („Break My Soul”) şi albumul albumul R&B favorit („Renaissance”).