Connect with us

Evenimente

Anchetă deschisă după ce un pompier a murit în misiune

La locul incendiului au ajuns criminaliştii pentru a face cercetări.

Published

on

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că pompierii nu pot interveni pentru extragerea colegului lor decedat, întrucât „flăcările se manifestă cu violenţă”, menţionând că la faţa locului au ajuns şi criminaliştii pentru a face cercetări, sub coordonarea procurorilor militari.

Foto: Mediafax

„Un pompier salvator de la Detaşamentul Buftea, Garda Măgurele, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” Bucureşti-Ilfov a decedat în această dimineaţă, în timpul unei misiuni de stingere. Incendiul, anunţat în jurul orei 07.30, se manifesta la o fabrică de încălţăminte din localitatea Jilava, pe o suprafaţa de aproximativ 2000 m2, la faţa locului fiind alocate de urgenţă 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenţie la înălţime, o ambulanţă SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială CBRN”, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, printr-un comunicat de presă.

În urma decesului pompierului, procurorii militari au deschis o anchetă.

„Aflat într-unul dintre echipajele care acţionau pentru lichidare, colegul nostru a fost surprins de un perete care s-a prăbuşit. Întrucât flăcările se manifestă cu violenţă, pompierii nu pot pătrunde în zona în care acesta se află, pentru a-l recupera de sub placa de beton. În prezent, la locul incendiului se află o echipă de criminalişti, care sub coordonarea procurorului militar cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a petrecut tragicul incident”, se mai menţionează în comunicat.

 

Sursa: Mediafax

Continue Reading

ULTIMA ORA

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: