Connect with us

Sport

Anghel Iordanescu increzator in sansele ”tricolorilor”

La conferința de presă organizată azi, la Mogoşoaia, selecționerul României a prefațat duelul cu Irlanda de Nord de sâmbătă, de la Belfast

Published

on

La conferința de presă organizată azi, la Mogoşoaia, cu ocazia reunirii oficiale a “tricolorilor”, selecționerul României a prefațat duelul cu Irlanda de Nord de sâmbătă, de la Belfast.

Anghel Iordănescu este conştient că partida de la Dublin nu va fi una uşoară pentru naţionala noastră, însă este încrezător în şansele ”tricolorilor” de a obține un rezultat pozitiv: “Irlanda de Nord este o echipă puternică, cu un nucleu foarte bun de jucători, o echipă care ne-a pus probleme la Bucureşti şi ne va pune şi acolo”.

În toamnă, pe Arena Națională, România a învins Irlanda de Nord cu 2-0 prin golurile reușite de Paul Papp în finalul jocului, minutele 74 și 79.

În ceea ce priveşte problemele medicale existente în acest moment la naţională, Anghel Iordănescu a vorbit în mod special despre joi jucători importanți ai României, Răzvan Raţ şi Lucian Sânmărtean. “Avem un grup de jucători care nu a ajuns încă la reunire. Raţ şi Sânmărtean sunt la Belgrad unde se încearcă recuperarea lor. Eu ţin foarte mult la opinia doctorului naţionalei, dar şi la ce îmi vor spune jucătorii, cum se vor simţi ei la ora jocului”, a explicat selecţionerul.

Tehnicianul naţionalei a salutat revenirea lui Cristian Săpunaru printre ”tricolori”, fundaşul Rapidului fiind prezent la conferinţa de presă alături de Chipciu, Tătăruşanu şi Florin Andone. “Este un jucător de valoare şi mă bucur că a revenit”, a declarat Iordănescu, completat de Săpunaru: “Sunt fericit că am revenit la echipa naţională şi îmi doresc să o fac cu o victorie”.

Aflat la a doua convocare, dar fără a fi debutat, Florin Andone a explicat că prioritatea sa în acest moment este România: “Sâmbătă, avem un meci foarte important, aşa că mă gândesc la echipa naţională, nu am timp să mă gândesc la viitorul meu club”.

Sursa:frf.ro

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: