Connect with us

Sport

Antrenor nou la Petrolul

Petrolul Ploiești și-a găsit rapid un antrenor, după despărțirea de Mircea Rednic

Published

on

Petrolul Ploiești și-a găsit rapid un antrenor, după despărțirea de Mircea Rednic. Gruparea prahoveană l-a instalat pe banca tehnică pe Mihai Teja, la scurt timp după plecarea lui Rednic.

Teja (36 de ani) era chiar una dintre propunerile lui Mircea Rednic, care a fost consultat de conducerea Petrolului cu privire la un posibil succesor al său. Cei doi au colaborat atât la Khazar Lankaran, la Dinamo și la Standard Liege, cât și în primul mandat al lui Rednic la Petrolul, în 2012, din vară până în luna octombrie.

Pentru Mihai Teja, aceasta este a treia echipă de club în acest sezon. Le-a mai pregătit pe Universitatea Cluj și pe Dinamo, iar între timp a mai trecut și pe la echipa națională de tineret a României.

Din această cauză, nu va putea ocupa postul de antrenor principal, urmând ca altcineva să dețină poziția pe hârtie, iar el să se ocupe de echipă în rest.

Pentru Petrolul, Teja este al patrulea antrenor în actuala stagiune. „Lupii” au început campionatul cu Răzvan Lucescu, apoi a venit, până în iarnă, Gigi Mulțescu. De la finalul turului, pe bancă a trecut Mircea Rednic, care a prins 13 etape.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON