Connect with us

Regional

Antreprenoriat social pentru tineret

Asociația Prietenii Omului – Umanism,Cultură implementează în municipiul Slatina proiectul “Antreprenoriat social pentru tineret”.

Published

on

Asociația Prietenii Omului – Umanism,Cultură implementează în municipiul Slatina proiectul “Antreprenoriat social pentru tineret” cu numărul 2017-1-RO01-KA105-036941 finanțat de Comisia Europeană prin intermediul Programului ERAMUS +, Acțiunea K1- Mobilităţi ale tinerilor.
„Antreprenoriat social pentru tineret” este un proiect de schimb trilateral de tineri între România, Spania și Italia, implementat în perioada 01.06 2017 – 31.08. 2018, ale cărui 3 mobilități vor avea loc la Slatina/ România, Puglia/Italia și Madrid/ Spania. Proiectul are ca scop stimularea interacțiunii interculturale și dezvoltarea cooperării între tinerii din mediul rural și urban din Regiunea Oltenia-România, Puglia /Italia și Madrid/ Spania în contextul creării  mediului de învățare non-formală și are următoarel obiective:

1. Sprijinirea a 30 de tineri din mediul rural și urban, voluntari ai celor 3 organizatii partenere din Slatina, Poggiardo si Madrid, pentru dobândirea de competențe sociale, antreprenoriale și lingvistice, pentru a-și îmbunătăți șansele de angajare pe piața europeană a muncii;
2.  Creșterea gradului de conștientizare și de înțelegere a rolului pe care antreprenoriatul social îl are în dezvoltarea unor procese și instrumente de inovație sociala la 30 tineri din mediul rural și urban, membri ai celor 3 organizații partenere din Slatina, Poggiardo și Madrid;
3. Dezvoltarea sentimentului de cetățenie și de identitate europeană la 30 tineri din mediul rural și urban, membri ai celor 3 organiztații partenere din Slatina, Poggiardo și Madrid .

Persoana de contact: Pitei Cornelia tel: 0721108741

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: