Connect with us

Regional

Aplicație în Olt (audio)

O asociaţie de fermieri din Olt a dezvoltat o aplicaţie prin intermediul căreia vrea să distribuie legume, fructe şi produse lactate, din fermă, direct la uşa consumatorului

Published

on

O asociaţie de fermieri din Olt a dezvoltat o aplicaţie prin intermediul căreia vrea să distribuie legume, fructe şi produse lactate, din fermă, direct la uşa consumatorului. Întregul proiectul a fost dezvoltat cu fonduri europene, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, a declarat că aplicaţia va fi lansată în mod oficial odată cu redeschiderea Pieţei Volante din zona sediului CJ Olt din Slatina:

A consemnat Maria Rotaru, care precizeza ca agricultorii vor posta produsele, iar clientul va intra în aplicație, va bifa cantitatea şi produsul respectiv, iar vinerea sau sâmbăta va fi livrat coșul săptămânal. Pentru început, 12 producători de legume, fructe şi produse lactate vor putea fi disponibili în această aplicaţie. Toate legumele ce pot fi comandate sunt din zona judeţului Olt.

%d blogeri au apreciat: