Connect with us

Muzica si film

Armin van Buuren a lansat albumul „Feel Again Pt. 2”, parte dintr-o trilogie mult așteptată

Published

on

Armin van Buuren a lansat partea a doua din trilogia „Feel Again”. Albumul „Feel Again Pt. 2” conține single-ul „One More Time” (feat. Maia Wright), care se situează pe prima poziție în topul radioului U.S. Dance. De asemenea, pe album se regăsesc și alte single-uri și colaborări inedite. 

Astfel, „Feel Again Pt. 2”, care conține 11 piese, nu pierde timpul și ridică entuziasmul fanilor la niveluri maxime, pentru a-i pregăti pentru al treilea și ultimul album care face parte din trilogia „Feel Again”. Cel de-al treilea album urmează să fie lansat în 2023. 

„Feel Again Pt. 2” transmite un puternic sentiment de unitate, care ne trimite cu gândurile la energia și conexiunea specifică festivalurilor. 

„În timpul pandemiei, am observat cât de important este pentru mine să am o legătură puternică cu familia, prietenii și, de asemenea, cu fanii”, spune Armin van Buuren. „Mi-am jurat că o să-mi dublez efortul de a întări și aprofunda toate aceste conexiuni diferite, iar acest album reflectă acest lucru. Sper că a doua parte a trilogiei va rezona cu ascultătorii și ne va aduce mai aproape unii de alții”.

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar, în prezent, acesta se situează pe locul trei. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State Of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. De asemenea, pe Spotify, artistul are aproape 12 milioane de ascultători, lunar.