Connect with us

Regional

Asociația Vasiliada lansează proiectul „Începe cu tine: Educație, prevenție, acțiune împotriva infracționalității”

Published

on

Asociația Vasiliada este mândră să anunțe lansarea proiectului său emblematic, „Începe cu Tine: Educație, Prevenție, Acțiune împotriva Infracționalității”, în perioada iunie – noiembrie 2024.

Acest proiect este desfășurat prin Programul anual al ANABI pentru acordarea de finanțări nerambursabile activităților nonprofit de interes general pe anul 2024, sub sloganul „Sprijin pentru victime și comunitate. Infractorii plătesc.”

Scopul principal al proiectului este de a crește gradul de educare și conștientizare în rândul beneficiarilor și al publicului larg, la nivel local, regional și național, cu privire la importanța prevenirii consecințelor violenței, consumului și traficului de droguri și a criminalității.

Mihail Florin Sabin, președintele executiv al Asociației Vasiliada Craiova, a subliniat importanța acestui proiect și determinarea organizației de a face o schimbare pozitivă în comunitate: „Prin proiectul ‘Începe cu Tine’, ne propunem să educăm și să sensibilizăm cât mai multe persoane cu privire la impactul infracționalității asupra societății. Suntem hotărâți să contribuim la construirea unei comunități mai sigure și mai responsabile.”

Asociația Vasiliada invită toți cei interesați să se implice și să sprijine acest proiect și să se alăture luptei împotriva infracționalității în beneficiul întregii societăți.

Pentru mai multe informații și detalii despre proiect, vă rugăm să contactați Asociația Vasiliada.

A consemnat Florina Bălăescu, Radio Oltenia Craiova

Sursă foto: asociatiavasiliada.ro