Connect with us

Evenimente

„Asta-i muzica ce-mi place” la Calafat

Emeric Imre, Mircea Bodolan, Vali Șerban, Andrei Păunescu și mulți altii.

Published

on

11846116_10207668222490031_1869773475_n
                La Calafat, pe malul Dunării, se scrie, în continuare, povestea celei de-a XVIII -a ediții a Taberei Internaționale de muzica folk și poezie. Cea de-a cincea zi le-a oferit iubitorilor genului evenimente importante. Plaja Bascov a găzduit lansări de cărți semnate de Liliana Hinoveanu și Ovidiu Mihăilescu , cărți despre care a vorbit jurnalista și scriitoarea Clara Mărgineanu.
Poezia a fost însoțită de muzica interpretată de trupa Joi și de Emeric Imre. Aplauzele prelungite ale spectatorilor, au răsplătit efortul artiștilor, pe o căldură de aproape 40 de grade. Muzica bună a adus, din nou , pe seară, în fata scenei din centrul civic al orașului Calafat, numeroși spectatori care au aplaudat recitalurile susținute cu talent de trupa Joi, Mircea Bodolan, Vali Șerban, Andrei Păunescu și mulți altii.
Spectacolul a continuat, până spre dimineață, pe malul Dunării, într-o atmosferă magică întreținută de Dan Vană, amfitrionul taberei, și de oaspeții veniți din țară și din Bulgaria, în număr din ce în ce mai mare. Ziua a șasea continuă cu alte evenimente importante despre care, însă, vă voi spune mai multe, mâine. Vă invit să veniți la Calafat pentru a va face ziua mai frumoasă, dacă muzica folk este cea care vă place.
A consemnat Liliana Hinoveanu
Continue Reading
%d blogeri au apreciat: